Inshared ongevallenverzekering

vanaf € 2,21 p/m

Inshared ongevallenverzekering

De Inshared ongevallenverzekering dekt de financiële gevolgen van een ongeval indien er sprake is van blijvend letsel (invaliditeit) of in het ergste geval: overlijden. Het is een eenvoudige verzekering, het online afsluiten van de Inshared ongevallenverzekering is snel en makkelijk.

Dekking

Inshared biedt als enige van de verzekeraars in onze vergelijking de optie om een keuze te maken om zowel invaliditeit als overlijden op te nemen in de verzekering. Bij andere verzekeraars zijn deze beide standaard opgenomen. Dit kan een voordeel zijn aangezien je zelf kunt kiezen welke risico’s je wilt dekken. Daarnaast is daarmee de premie van de Basis ongevallenverzekering van Inshared daardoor ook de laagste van alle verzekeraars in onze vergelijking ongevallenverzekering. Overigens is het ook mogelijk om bij de Inshared ongevallenverzekering een optionele rechtshulp dekking af te sluiten (lees hieronder meer daarover).

Dekking invaliditeit

De dekking voor blijvende invaliditeit is standaard € 50.000,-; daarin wordt dus geen onderscheid gemaakt door Inshared. Wel is de hoogte van de uitkering afhankelijk van de mate van invaliditeit. Bekijk daarvoor tabel die vermeld is in de polisvoorwaarden Inshared ongevallenverzekering.

Dekking overlijden

In onze basis vergelijking hebben we de dekking voor overlijden niet meegenomen; in de compleet variant wel. In dat geval ontvang je een vergoeding van € 10.000,-.

Overige dekkingen

  • Rechtshulp: InShared biedt als enige verzekeraar de optie om ook direct rechtshulp dekking af te sluiten bij de ongevallenverzekering. Kies je hiervoor, dan ben je verzekerd van juridische hulp indien je betrokken bent bij een ongeval. Daarnaast ontvang je juridische hulp in geval van overheidsmaatregelen (bijv. inbeslagname rijbewijs).
  • Wereldwijde dekking: deze verzekering biedt wereldwijde dekking.

Ongevallenverzekering gezin

Als je als gezin een ongevallenverzekering van Inshared hebt afgesloten is ieder lid van het gezin uiteraard verzekerd. Goed om te weten is dat zowel thuiswonende als uitwonend studerende kinderen zijn verzekerd.

Voorwaarden

  • Eigen risico:  er geldt geen eigen risico.
  • Poliskosten:  er worden geen polis- of administratie kosten in rekening gebracht.

Beperkingen

De ongevallen verzekering kan tot en met maximaal 74 jaar worden afgesloten.

Polisvoorwaarden

Download de polisvoorwaarden Inshared ongevallenverzekering

Verzekeringskaart

Bekijk hier de Verzekeringskaart Inshared Ongevallenverzekering.

vanaf € 2,21 p/m