FBTO ongevallenverzekering

vanaf € 2,95 p/m

Over de FBTO ongevallenverzekering

Indien je een FBTO ongevallenverzekering afsluit ben je verzekerd van een bedrag dat wordt uitgekeerd in geval van blijvende invaliditeit of overlijden. Dat kan je alleen voor jezelf, je partner of heel je gezin doen.

Dekking

Bij FBTO kies je standaard voor dekking voor blijvende invaliditeit en dekking bij overlijden. Daarnaast kan je zelf de hoogte van het bedrag van de dekking kiezen, FBTO biedt je daarmee als enige verzekeraar wat meer keuzevrijheid.

Dekking invaliditeit

Je kan bij FBTO kiezen welk bedrag je gedekt zou willen hebben uitgekeerd in geval van blijvende invaliditeit, variërend van € 10.000,- tot € 160.000, uiteraard verandert ook de hoogte van de maandelijkse premie wanneer er een hogere dekking gekozen wordt. Om objectief te vergelijken met aanbieders die vaste bedragen uitkeren (zoals Inshared, Aegon en NowGo) vergelijken wij op basis van een dekking van € 40.000,- voor de Basis variant en € 100.000,- bij Compleet. Daarnaast is het bedrag dat je ontvangt bij invaliditeit ook afhankelijk van de mate van invaliditeit, bekijk daarvoor de ongevallenverzekering polisvoorwaarden FBTO.

Dekking bij overlijden

In geval van overlijden ontvang je het gekozen dekkingsbedrag. Aan ieder gekozen bedrag voor invaliditeit is een bedrag voor overlijden gekoppeld door FBTO. In geval van de vergelijking die wij hebben gemaakt, ofwel € 40.000,- voor invaliditeit, betekent dat een dekking van € 2.500,-. In het geval van € 100.000,- komt dat overeen met € 10.000,-.

Overige dekkingen

  • Wereldwijde dekking: de FBTO ongevallenverzekering biedt wereldwijde dekking.
  • Tandheelkundige hulp:  in geval van een ongeluk ben je verzekerd van tandheelkundige hulp tot € 1.000,-.

Ongevallenverzekering gezin

Ook uitwonende studerende kinderen zijn verzekerd met deze verzekering, maar let wel op: er geldt dan een maximale leeftijd tot 27 jaar.

Voorwaarden

  • Eigen risico:  er geldt geen eigen risico.
  • Poliskosten:  er worden geen polis- of administratie kosten in rekening gebracht.

Beperkingen

De ongevallen verzekering van FBTO kan tot en met maximaal 64 jaar worden afgesloten.

Polisvoorwaarden

Download de Polisvoorwaarden FBTO ongevallenverzekering

Verzekeringskaart

Bekijk hier de Verzekeringskaart FBTO ongevallenverzekering

vanaf € 2,95 p/m