Aegon ongevallenverzekering

vanaf € 3,70 p/m

De Aegon ongevallenverzekering biedt dekking voor de financiële gevolgen die voortkomen uit een ongeval. Bij blijvend letsel of overlijden van een gezinslid wordt er een financiële vergoeding uitgekeerd door Aegon. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van een aantal factoren die je op deze pagina terug kunt vinden.

Dekkingen

Aegon biedt twee keuzemogelijkheden aan bij het afsluiten van een ongevallenverzekering. Dit zijn als het ware twee verzekeringspakketten met verschillende dekkingsvoorwaarden. Je hebt keuze uit de volgende twee opties.

Pakket 1Pakket 2
Uitkering bij overlijden€ 5.000,- € 10.000
Uitkering bij blijvende invaliditeit€ 50.000,- € 100.000

Overige dekking: Klimmende uitkering

Aegon kijkt naar de mate van invaliditeit ten opzichte van je lichaam en bepaalt dan de definitieve uitkering. Met deze klimmende schaal kun je maximaal 225% van je verzekerd bedrag uitgekeerd krijgen.

Voordelen Aegon Ongevallenverzekering

 • Geen uitsluiting voor gevaarlijke beroepen
  Bij de meeste ongevallen verzekeraars biedt de ongevallenverzekering géén dekking in het geval de verzekerde een gevaarlijk beroep uitoefent. Bij Aegon heeft het beroep wat je uitoefent geen invloed. Mensen met een gevaarlijk beroep, waar het risico op een ongeval groter is, kunnen zonder beperkingen een verzekering bij Aegon afsluiten.
 • De uitkering is vrij te besteden
  De uitkering die je van Aegon ontvangt na een ongeval is volledig vrij te besteden. Waar je dit bedrag aan besteedt hoeft dus niet verantwoord te worden.

Wat is niet verzekerd bij Aegon

In bepaalde situaties kan de ongevallenverzekering géén dekking bieden.

Situaties

In sommige situaties wordt er géén financiële vergoeding uitgekeerd. Dit is het geval bij letsel of overlijden veroorzaakt door:

 • Opzet, misdrijf, roekeloosheid of vechtpartij;
 • Overmatig alcoholgebruik
 • Gevaarlijke sporten;
 • Gevaarlijke beroepen;
 • Bestaande ziekte of zelfdoding.

Polisvoorwaarden Aegon ongevallenverzekering

Download de Polisvoorwaarden Aegon Ongevallenverzekering

Verzekeringskaart Aegon ongevallenverzekering

Bekijk hier de Verzekeringskaart Aegon ongevallenverzekering

vanaf € 3,70 p/m